homeGaragedeuren
Toon filter ▼

Buitendeuren

Filter

Houten garagedeuren

Met de op maat gemaakte houten garagedeuren van Berg Deuren bieden wij altijd de juiste oplossing voor ieder type garage. Garages kunnen bestaan uit verschillende afmetingen en worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Zo kan een garage alleen gebruikt worden voor de auto of juist ook voor de fiets. Dit heeft invloed op de garagedeur. 


Garagedeuren bestaan dan ook vaak uit een enkele garagedeur, een garagedeur met een loopdeur of als dubbele openslaande deuren. De houten deuren hebben een natuurlijke en unieke uitstraling en worden in stijl van de woning of bestaande voordeur geproduceerd. 

Wij staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze hardhouten garagedeuren staan bekend om de isolerende eigenschappen en zijn FSC / PEFC-gecertificeerd. De massieve en vlakke houtplaten zorgen niet alleen voor een robuuste uitstraling, maar ook dat een garage of woning veilig is afgesloten.

Op zoek naar een garagedeur? Download hier alle specificaties. Wilt u een deur zelf bekijken en beleven? Bezoek de dealer van onze deuren bij u in de buurt. 

 

Lees meermeer info
Klaar in 15 dagen
Alles is mogelijk
FSC ®
PEFC
Maatwerk
Duurzaam