homeBinnendeuren
Toon filter ▼

Binnendeuren

Filter

Hardhouten binnendeuren

Binnendeuren zijn echte sfeermakers van een huis. Veel woningen hebben geen standaard deur- of kozijnmaten. Een maatwerk deur van Berg Deuren is dan de oplossing. Verfraai een deur met bijpassend deurbeslag, scharnier en glassoort. Wij zijn uw bouwpartner die vanaf het voortraject graag met u meedenkt over de toepassing van onze deuren.


Productie
In onze moderne fabriek in Ermelo worden houten binnendeuren onder continue kwaliteitsbewaking en volgens een gestroomlijnd proces geproduceerd. Onze deuren worden vervaardigd van hoogwaardig en duurzaam hardhout. Berg Deuren combineert kennis, kunde en geavanceerde productietechnieken met ontwerp en kwaliteitssterkte. Dit maakt dat de plaat, paneel, glas en brandwerende deuren voorzien zijn van isolerende, duurzame en geluidswerende eigenschappen.

Levering
Voor opdrachtgevers zoals timmerfabrieken, renovatiebedrijven en deurenshowrooms staan wij bekend om onze hoge leveringsbetrouwbaarheid. Als onze maatwerk deuren voor de professionele markt worden binnen 15 dagen geleverd.

Bekijk hieronder al onze houten binnendeuren. Laat u inspireren en download alle specificaties voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Meer weten over onze deuren? Zoek een dealer bij u in de buurt.

Lees meermeer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info


meer info
Klaar in 15 dagen
Alles is mogelijk
FSC ®
PEFC
Maatwerk
Duurzaam