EFC logo
PEFC logo
KOMO logo
NBVT logo
Berg-deuren
Home » nieuws » vacature-verkoper-binnendienst

Vacature verkoper binnendienst


Vanwege toenemende opdrachten bij Berg Deuren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde

Technisch verkoper binnendienst/plannerOver de functie: In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de verdere groei en positionering van Berg Deuren. Als technisch verkoper/planner bestaat je takenpakket uit diverse werkzaamheden. Je zult je met name bezighouden met de verkoop binnendienst en met het opstellen van offertes. Daarnaast houd je je bezig met de planning van een kleine ploeg montagemedewerkers.Jouw profiel:

Minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde of vergelijkbaar. Technische kennis van en affiniteit met hout(soorten) in zijn algemeenheid is een pre. Klantgerichtheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en resultaatgerichtheid behoren tot je eigenschappen. Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km vanuit Ermelo.Over Berg Deuren

Je krijgt de gelegenheid geboden een belangrijke rol binnen Berg Deuren te gaan vervullen, Berg Deuren is leverancier van hardhouten binnen- en buitendeuren voor de timmerindustrie, aannemerij, groothandel en deurenspeciaalzaken.Interesse?

DieSel Personeelsdiensten verzorgt de Werving & Selectie voor deze vacature, ben je van mening een positieve bijdrage te kunnen leveren aan Berg Deuren? Dan ontvangen wij graag je cv met motivatie op ermelo@dieselpersoneel.nl t.a.v. Theo Bronkhorst o.v.v. Berg Deuren. Voor meer informatie kun je bellen met 0341-561835. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


vacature assistent CNC operator / voormontage

Wegens toenemende werkzaamhedenzijn wij op zoek naar een assistent CNC operator  / Voormontage

Voor meer informatie neem contact met ons op.

0341-5
Lees meer >

vacature voorbewerker / spuiter

Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een voorbewerker / spuiter.

Voor meer informatie  neem contact met ons op.

0341-558865 of mai
Lees meer >

Gemaakt door MBWebsolutions