EFC logo
PEFC logo
KOMO logo
NBVT logo
Berg-deuren
Home » nieuws » berg-deuren-groen-bezig

Berg Deuren groen bezig!


Vanaf 17 mei is Berg Deuren uit Ermelo officieel FSC en PEFC gecertificeerd. Dit geeft ons en onze klanten een nog bredere betekenis aan de slogan van Berg Deuren 'Geen deur is onmogelijk!' Naast het huidige aanbod aan goedgekeurde houtsoorten, heeft de klant nu ook de mogelijkheid om FSC en of PEFC gecertificeerde deuren te bestellen.

Voor Berg Deuren betekend het niet meer dan een logische stap om FSC en PEFC gecertificeerd te zijn. Momenteel is de vraag naar FSC en PEFC gecertificeerde deuren in opkomende vraag. De verwachtingen voor de komende jaren rondom deze certificaten zijn erg positief, dus Berg Deuren is er klaar voor!

Met het behalen van beide certificaten neemt Berg Deuren haar verantwoordelijkheid voor de stimulans van het gebruik van duurzaam hout. Het initiatief van de NBvT en VVNH wordt dan ook van harte aanbevolen door Berg Deuren.

Net als alle andere maatwerk deuren zullen ook de FSC en PEFC gecertificeerde deuren met een snelle levertijd geleverd worden. Door de vernieuwde productielijn op Nederlandse bodem en de huidige compacte organisatie is de productietijd teruggebracht naar 6 werkdagen. Zo kan Berg Deuren blijven voldoen in de vraag voor snelle levertijden ook voor FSC en PEFC deuren.


vacature assistent CNC operator / voormontage

Wegens toenemende werkzaamhedenzijn wij op zoek naar een assistent CNC operator  / Voormontage

Voor meer informatie neem contact met ons op.

0341-5
Lees meer >

vacature voorbewerker / spuiter

Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een voorbewerker / spuiter.

Voor meer informatie  neem contact met ons op.

0341-558865 of mai
Lees meer >

Gemaakt door MBWebsolutions